Ko smo mi?

Mobes group DOO je specijalizovana kompanija za pružanje konsultantskih usluga iz oblasti ISO standarda i menadžmenta tehnika za unapređenje poslovanja, čiji je krajnji cilj da pomogne svojim klijentima da posluju bolje, ostvaruju više i funkcionišu efikasnije.

Pored pružanja konsultantskih usluga po pitanju uobičajenih i u praksi široko rasprostranjenih standarda, ono što nas razlikuje od drugih jeste naša stručnost i brojni zadovoljni klijenti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske i Slovačke, kojima smo pomogli i u pogledu unapređenja poslovanja, podizanja svesti o međunarodnim standardima i kreiranja ambijenta za razvoj novih ideja.

Kroz dalje usavršavanje i razvoj, naš cilj je da postanemo jedna od najinovativnijih i najuspešnijih evropskih kompanija u svojoj oblasti, pri čemu ističemo posebnu važnost da se i dalje profilišemo i dokazujemo kao organizacija koja uživa maksimalno poverenje svojih klijenata.

Naše vrednosti i očekivanja su u srcu svega onoga što radimo i pomažu nam da definišemo naš identitet i kulturu poslovanja, a sve sa željom da zajedno sa svojim klijentima ostvarujemo izuzetne poslovne rezultate i damo pun doprinos njihovom uspehu i pozicioniranju na tržištu.

Naše vrednosti su fokus na klijenta, transparentnost u poslovanju, poštovanje tuđih resursa i profesionalizam u radu.

Naša očekivanja su tržišna smelost, svakodnevna odgovornost, konstantan razvoj i kontinuirani timski rad.


Šta mi radimo?

Nastojimo da na različit i visokokvalitetan način, primenjiv u zavisnosti od njegovih potreba, pomognemo svakom malom, srednjem ili velikom preduzeću da uvede međunarodne standarde i edukuje svoje kadrove, te tako maksimalno iskoristi svoj poslovni potencijal, uz pomoć širokog spektra naših usluga i našeg stručnog, tehnički obučenog i poslu posvećenog osoblja.


Kako to radimo?

Svi u Mobes group usredsređeni smo na tri reči: znanje, posvećenost, poverenje.

Svesni smo da samo bogaćenjem sopstvenog znanja i konstantnim unapređenjem vlastitog poslovanja možemo nastaviti naš dalji razvoj i proširiti broj svojih zadovoljnih klijenata.

Iako se možemo pohvaliti stotinama uspešnih saradnji sa kompanijama iz više evropskih zemalja, i dalje svakom novom klijentu prilazimo kao da nam je prvi i jedini, stavljajući mu na raspolaganje naše stručne i obučene kadrove i naše bogato poslovno iskustvo.

Poverenje naših klijenata označili smo kao apsolutni prioritet još prvog dana kada smo počeli sa radom, svesni da se ono gradi samo na osnovu znanja, profesionalnog pristupa poslu i zajednički postignutih rezultata.


Popunite online formular i pošaljite nam zahtev za ponudu