NAŠA TRADICIJA

Kada smo u Novom Sadu počeli sa radom još davne 1993. godine, tada kao Mobes Quality DOO, bili smo među prvima u Srbiji koji su se bavili pružanjem konsultantskih usluga iz oblasti ISO standarda i tehnika menadžmenta za unapređenje poslovanja. Gledajući daleko u budućnost, istovremeno verujući u sopstveni rad i mogućnosti, u narednim decenijama uspeli smo ne samo da rastemo kao kompanija, već i da doprinesemo razvoju brojnih preduzeća i organizacija u Srbiji, čime smo na određen način dali doprinos i sveukupnom razvoju tržišta i stvaranju bolje poslovne klime u našoj zemlji.

U međuvremenu, u avgustu 2009. godine smo promenili naziv u Mobes Group DOO i proširili svoje poslovanje na čitavu jugoistočnu Evropu, otvorivši predstavništva u Banja Luci (Bosna i Hercegovina), Podgorici (Crna Gora) i Skoplju (Makedonija).

Pored stručnosti i znanja, tajna našeg višedecenijskog uspeha i razvoja leži u tome što se trudimo da sa svakim klijentom uspostavimo i održavamo dugoročnu saradnju, a to je moguće samo uz maksimalno kvalitetan poslovni odnos, razumevanje suštinskih potreba klijenata i konkretan doprinos ostvarenju njihovih ciljeva.

Kao kolektiv u kojem svi duboko verujemo da poslovni uspeh ne poznaje barijere i granice, ne samo geografske već i po pitanju delatnosti kojom se bave, s ponosom možemo istaći da, između ostalih, u krug naših poslovnih partnera i klijenata spadaju i kompanije iz oblasti bankarstva (Sberbank), telekomunikacija (m:tel), državne institucije iz sektora obrazovanja (Medicinski fakultet Novi Sad), bezbednosti (Vojska Srbije), ali i mnoge, mnoge druge...

Ipak, sve uspehe koje smo ostvarili u prošlosti, postigli smo uz jasan i nepromenjen stav da smo uvek okrenuti budućnosti, svesni da je stvaramo onakvom kakvu želimo isključivo davajući sve od sebe u sadašnjosti.

Popunite online formular i pošaljite nam zahtev za ponudu