IT I TELEKOMUNIKACIJE

IT I TELEKOMUNIKACIJE


ovde


OBEZBEDITE VISOK NIVO BEZBEDNOSTI INFORMACIJA I KVALITETNO SPROVOĐENJE IT USLUGA

Sektor informacionih tehnologija (IT) i telekomunikacija poslednjih godina beleži značajan rast i dostiže skoro duplo veći izvoz od uvoza. Predstavlja horizontalnu delatnost koja je prisutna u mnogim industrijskim oblastima. Savremeni državni i privredni subjekti sve više zavise od informatičke i komunikacione infrastrukture tokom ostvarivanja svojih ciljeva, a naša kompanija obezbeđuje visok nivo bezbednosti informacija i kvalitet procesa obavljanja IT usluga.

Najčešće zastupljeni standardi u ovim oblastima su:


ISO/IEC 27001:2013 Sistem upravljanja bezbednosti informacija

Bezbednost informacija je ključna komponenta upravljanja kompanija u oblastima IT i telekomunikacija. ISO/IEC 27001 obezbeđuje pristup baziran na proceni rizika koji će pomoći tim kompanijama da isplaniraju i sprovedu sistem bezbednosti informacija koji će dostaviti odgovarajući i pristupačni nivo organizacione bezbednosti, smanjiti troškove i ispuniti njihove specifične organizacione i poslovne potrebe. Pročitajte više o ISO/IEC 27001 ovde.


ISO 20000-1:2011 Sistem menadžmenta za upravljanje IT usluga

ISO/IEC 20000 predstavlja industrijsku jednoglasnost u kvalitetu standarda za procese upravljanja IT usluga. Kako bi kompanija obezbedila stabilan sistem neophodno je da obezbedi stabilne osnove, a kroz implementaciju ISO/IEC 20000 stvaraju se kvalitetni infrastrukturni servisi i kreira IT sistem koji će obezbeđivati potreban nivo usluga koji se od njega zahteva. Pročitajte više o ISO 20000-1 ovde.

Popunite online formular i pošaljite nam zahtev za ponudu