MEDICINSKA SREDSTVA

MEDICINSKA SREDSTVA
BEZBEDNOST I TAČNOST MEDICINSKI APARATA SU U FUNKCIJI ZDRAVLJA ČOVEKA I OKOLINE

Na tržištu trenutno posluje značajan broj kompanija u oblasti trgovine potrošnog materijala u medicini, medicinskih instrumenata, uređaja i aparata. Naš stručni tim konsultanata omogućuje tim kompanijama da steknu praktičnu osnovu za bavljenje propisima i odgovornostima u ovoj oblasti, pritom obezbeđujući bezbednost i kvalitet medicinskih uređaja neophodnih za očuvanje zdravlja ljudi

Najčešće zastupljeni standardi u ovim oblastima su:


ISO 9001:2015 Sistem upravljanja kvalitetom

Bez obzira na obim i veličinu poslovanja, ISO 9001 predstavlja standard koji prepoznaje ceo svet. Implementacija ISO 9001 može da pomoći posredničkim kompanijama da uštede novac, povećaju zaradu, prošire poslovanje i da povećaju zadovoljstvo klijenata. Saznajte više o ISO 9001 ovde.


ISO 13485:2016 Standard o medicinskim uređajima

Obast trgovine medicinskim uređajima karkteriše niz regulativa i zakonskih obaveza kom se mora ispuniti značajni zahtev iz oblasti kvaliteta i zahteva proizvoda. Usvajanje ISO 13485 pruža kompanijama praktičnu osnovu za bavljenje propisima i odgovornostima, osim toga prikazuje posvećenost ka bezbednosti i kvalitetu medicinskih uređaja. Saznajte više o standardu ISO 13485 ovde.

Popunite online formular i pošaljite nam zahtev za ponudu