PROJEKTOVANJE

PROJEKTOVANJE
POBOLJŠANI PROCESI I USLUGE ZA SVE ONE KOJI SE BAVE INŽENJERSTVOM

Inženjerstvo uključuje širok dijapazon znanja i veština za projektovanje rešenja za praktične probleme iz različitih oblasti. Za sve kompanije koje su u potrazi za tehničkim specifikacijama, smernicama za upravljanje kvalitetom jednog inženjerskog projekta ili u potrazi za sigurnosnim standardima, stručni tim konsultanata kompanije Mobes Group može to obezbediti jednostavnim i sistematičnim putem. Standardi vezani za industriju inžinjerstva:


ISO 9001:2015 Sistem upravljanja kvalitetom

Bez obzira na obim i veličinu poslovanja, ISO 9001 predstavlja standard koji prepoznaje ceo svet. Implementacija ISO 9001 može da pomogne inženjerski orijentisanim kompanijama da povećaju kvalitet svojih usluga, uštede novac, prošire poslovanje i povećaju zadovoljstvo klijenata. Saznajte više o standardu ISO 9001 ovde.


OHSAS 18001:2007 Sistem menadžmenta zaštite zdravlja i bezbednosti na radu

OHSAS 18001:2007 je niz zahteva za sistematsko praćenje i otklanjanje svih mogućih opasnosti na radnom mestu. Implementacijom OHSAS 18001 kompanija obezbeđuje maksimalne povratne informacije od svojih zaposlenih i klijenata i obezbeđuje efikasno upravljanje rizicima koji imaju uticaj na bezbednosti, ali i na zdravlje zaposlenih. Pročitajte više o standardu OHSAS 18001 ovde.

Popunite online formular i pošaljite nam zahtev za ponudu