TRANSPORT I LOGISTIKA

TRANSPORT I LOGISTIKA
STANDARDIZACIJA OBEZBEĐUJE LAKŠE ISPUNJENJE OČEKIVANJA PARTNERA I PRUŽANJE BRŽIH I POUZDANIJIH USLUGA

Organizacije koje se bave transportom i logistikom moraju posebno da vode računa o pružanju visoko – kvalitetnih usluga na vreme, bez obzira na okolnosti. Naš tim stučnih konsultanata vam može pomoći da se upoznate sa politikama, procedurama i kontrolom prilikom izgradnje efikasne, pouzdane i bezbedne međunarodne logističke mreže. Implementacijom relevantnih standarda možete ostvariti značajne uštede i smaniti negativne uticaje na životnu sredinu, poboljšati energetsku efikasnost i smanjiti emisiju gasova koji utiču na efekat staklene bašte, u oblastima kao što je izgradnja infrastrukture, dizajn mreže, angažovanjem zaposlenih. Standardi vezani za Transport i logistiku:


ISO 9001:2015 Sistem upravljanja kvalitetom

Bez obzira na obim i veličinu poslovanja, ISO 9001 predstavlja standard koji prepoznaje ceo svet. Implementacija ISO 9001 može da pomoći kompanijama u oblasti transporta i logistike da uštede novac, povećaju zaradu, prošire poslovanje i da povećaju zadovoljstvo klijenata. Saznajte više o standardu ISO 9001 ovde.


ISO 14001:2015 Sistem menadžmenta zaštite životne sredine

ISO 14001:2015 osigurava da svi negativni uticaji na životnu sredinu od strane kompanija budu identifikovani, nadgledani i usklađeni sa zakonskim regulativama. Implementacijom ISO 14001:2015 standarda, kompanije koje posluju u oblasti transporta i logistike obezbeđuje ekološki odgovorno poslovanje usaglašeno sa relevnantnim zakonima iz ove oblasti. Pročitajte više o ISO 14001 ovde.


ISO 22301:2012 Sistem upravljanja kontinuitetom poslovanja

Poslovanje kompanija u oblasti transporta i logistike karakteriše visok stepen neizvesnosti i rizika Iako se ne može predvideti svaka situacija, uspostavljanjem ISO 22301 kompanija pokazuje čvrst i stabilan stav prema poslovanju koje je u skladu sa zahtevima održivog sistema upravljanja. Pročitajte više o ISO 22301 ovde.


GMP+

GMP+ šema se koristi za sertifikaciju kompanije za proizvodnju hrane za životinje koje učestvuju u svetskom lancu proizvodnje hrane za životinje kako bi se garantovala bezbednost hrane za životinje i kako bi se korisnici uverili u odgovornost prilikom proizvodnje, procesiranja, prodaje, skladištenja i transporta hrane za životinje. Pročitajte više o GMP+ ovde.

Popunite online formular i pošaljite nam zahtev za ponudu