ISO 14001

Neprestano unapređujte svest o zaštiti Vaše okoline uz pomoć međunarodno priznatog sistema menadžmenta životnom sredinom

Zaštita životne sredine podrazumeva skup različitih postupaka i mera koji sprečavaju ugrožavanje životne sredine sa ciljem očuvanja biološke ravnoteže. Međutim, osim toga što predstavlja prioritet od sveukupnog značaja za društvo, briga o životnoj sredini predstavlja i važan segment poslovanja mnogih preduzeća i organizacija, koje na taj način ne samo smanjuju rizik od svog negativnog uticaja na okruženje, već u isto vreme stvaraju pozitivan imidž u javnosti i otvaraju mogućnost za nove poslovne uspehe.

Iz tog razloga, sistem ISO 14001 je napravljen kao međunarodno priznati standard koji definiše način na koji se sistem za upravljanje zaštitom životne sredine uvodi u svako preduzeće ili organizaciju. Drugim rečima, to je sistem koji je kreiran kako bi omogućio pravnim licima da vode računa o svom okruženju i u isto vreme pokažu svoju ekološku odgovornost i uticaj, čime im se pruža mogućnost da na još efikasniji način ispune očekivanja svojih klijenata, ali i zakonom definisane pravne i regulatorne propise.

Sistem ISO 14001 Vam pomaže da:

  • Uspostavite održivo upravljanje otpadom i tokovima otpada;
  • Uspostavite plan za zaštitu životne sredine Vaše organizacije;
  • Poboljšate efikasnost u cilju smanjenja troškova poslovanja;
  • Proširite mogućnosti za nove poslovne uspehe;
  • Ispunite sve potrebne pravne propise kako biste bili usaglašeni sa zakonskom regulativom;
  • Kreirate imidž o Vašoj organizaciji kao o društveno-odgovornom pravnom licu;
  • Pripremite se za nesumnjivo dolazeće promene u poslovnom okruženju.

Takođe, u slučaju da ste već počeli sa uvođenjem ISO 14001, možemo Vam pomoći da lakše i jednostavnije završite čitav proces i tako steknete više pogodnosti koje Vam nudi sistem menadžmenta životnom sredinom.

Samo izaberite fazu u kojoj se nalazite i počnite već danas sa stvaranjem bolje budućnosti za Vaš posao.

Faze
1
1. Upoznavanje Saznajte više
2
2. Uvođenje Saznajte više
3
3. Sertifikacija Saznajte više
4
4. Održavanje Saznajte više

1. Upoznavanje

2. Uvođenje

3. Sertifikacija

4. Održavanje