COVID-19 SHIELD ISO
  covid shield iso standard srbija korona

  COVID SHIELD ISO

  Vaša posvećenost zdravlju i bezbednosti zaposlenih

  Poslovni izazovi koji proizilaze iz vanrednih situacija, kao što je pandemija Covid-19, zahtevaju pripremu i reagovanje na nove uslove. Kompanije su podstaknute da promene svoje navike i načine poslovanja kako bi efikasnim reagovanjem na novonastalu situaciju smanjili potencijalni rizik i osigurale kontinuirano poslovanje.
  Poslovne aktivnosti koje su najviše pogodjene pandemijom Covid-19 su finansiranje, investicije i kontinuirani razvoj i rast. Iskustvo upravljanja pandemijom Covid-19 i njenim uticajem pokazuju sledeća ključna područja za očuvanje poslovanja kontinuiteta:

  • primena neophodnih mera za izbegavanje prenošenja i širenja bolesti;
  • jačanje poverenja kupaca i potrošača u izbor proizvoda ili usluge.

  Iz tog razloga, razvijen je COVID SHIELD standard, koji služi najpre da se smanji rizik od dolaska u neželjene i nepredviđene situacije, a potom i da smanji negativan uticaj po kompaniju nastao usled takvih okolnosti. Drugim rečima, sistem COVID SHIELD omogućava organizacijama da lakše prebrode iznenadni krizni period, odnosno da kroz njega prođu sa minimalnim ili nikakvim poslovnim gubicima.

  Na osnovu svega navedenog, COVID SHIELD standard ima za fokus zdravlje zaposlenih, bezbednost i kontinuitet poslovanja. Služi kao obezbeđivanje sprečavanja ulaska i širenja bolesti koronavirusa u prostorijama organizacije i sprovođenja procedura, uputstava i preporučenih mera zaštite propisanih od strane Ministarstva zrdavlja i Svetske zdravstvene organizacije.

  Mobes Group, kao savesna i odgovorna kompanija, pre svega brine o zdravlju svojih zaposlenih i poslovnih partnera i u tom smislu je učestvovao na razvijanju standarda kao odgovor na novonastalu situaciju pružajući doprinos da okruženje u kome zaposleni vrše aktivnosti budu sigurne i bezbedne po rad. Imajući to u vidu, naša kompanija može da vam pruži profesionalan pristup uz pristupačnu cenu i odgovarajući kvalitet usluge.

  Takođe, u slučaju da ste već počeli sa uvođenjem COVID SHIELD, možemo Vam pomoći da lakše i jednostavnije završite čitav proces i tako steknete više pogodnosti koje Vam nudi sistem upravljanja kontinuitetom poslovanja.

  Samo izaberite fazu u kojoj se nalazite i počnite već danas sa stvaranjem bolje budućnosti za Vaš posao.

  Faze
  1
  1. Upoznavanje

  Saznajte šta zapravo predstavlja COVID SHIELD ISO standard i zbog čega je pogodan za Vaše poslovanje.

  Saznajte više
  2
  2. Uvođenje

  Otkrijte najbolji način da uvedete COVID ISO standard i na koji način naša kompanija može da Vam pomogne u tome.

  Saznajte više
  3
  3. Sertifikacija

  Napravite nezavisnu procenu uvedenog standarda i pribavite sertifikat za Vaš sistem menadžmenta kvalitetom.

  Saznajte više
  4
  4. Održavanje

  Proverite da li Vaš sistem konstantno raste i razvija se kako bi isporučio najbolja rešenja za Vaše poslovanje.

  Saznajte više

  1. Upoznavanje

  COVID SHIELD standard naglašava odgovornost, društvenu svesnost i osetljivost, kao i poslovnu etiku koju organizacija prikazuje definisanjem i proaktivnom implementacijom mera predostrožnosti. Prednosti konsultantskih aktivnosti uvođenja i sertifikacije COVID SHIELD ISO standarda su:

  • smanjenje rizika i mogućnosti širenja koronavirusa;
  • podrška visokom nivou prevencije protiv potencijalne (svesne ili nesvesne) izloženosti koronavirsu;
  • ojačava strategiju organizacije za razvijanje niza akcija za podizanje svesti zaposlenih, poslovnih partnera, klijenata i posetilaca, o raspoloživim metodama za očuvanje zaštićenog prostora;
  • aktivni doprinos podizanju svesti svih zainteresovanih strana.

  Standard je primenjiv na sve organizacije čije aktivnosti uključuju socijalizaciju, ugostiteljstva i uopšteno dolaze u kontakt sa ljudima: hoteli, smeštaji, restorani, ketering, priprema i obrada hrane, transportne kompanije, lanci snabdevanja, prodavnice, supermarketi, tržni centri, sportski i fitnes centri, javne službe, obrazovni centri, škole i drugi.

  Bez obzira na to da li ulažete u COVID SHIELD ISO standard da biste unapredili svoje poslovanje ili kao odgovor na zahtev kupaca, uvođenje ovog standarda zahteva dobru pripremu.

  Prilikom uvođenja COVID SHIELD ISO standarda, naš tim konsultanata iz Beograda i Novog Sada pomoći će Vam da se što bolje i lakše upoznate sa zahtevima standarda, sa ciljem njegove uspešnije primene.

  2. Uvođenje

  Bez obzira na to da li ulažete u COVID SHIELD ISO standard da biste unapredili svoje poslovanje ili kao odgovor na zahtev kupaca, uvođenje ovog standarda zahteva dobru pripremu.

  Prilikom uvođenja COVID SHIELD ISO standarda, naš tim konsultanata iz Beograda i Novog Sada pomoći će Vam da se što bolje i lakše upoznate sa zahtevima standarda, sa ciljem njegove uspešnije primene.

  3. Sertifikacija

  Nakon uspešne sertifikacije, COVID SHIELD ISO standard sertifikat se izdaje sa rokom važenja od godinu dana, s tim da se u tom periodu nadzorna provera sprovodi u zavisnosti od nivoa:

  covid shield iso standard srbija korona

   

  4. Održavanje

  Implementacija ISO standarda COVID SHIELD se ne radi samo zbog ispunjenja zahteva sistema, već i zbog toga što daje smernice kako da konstantno poboljšavate organizaciju. Održavanje COVID SHILED sistema se sprovodi redovnim posetama od strane konsultanta, kako bismo bili sigurni da sprovodite zahteve sistema, unapređujete sistem i na taj način dodajete vrednost organizaciji.

  Popularni kursevi i obuke za ISO standard COVID SHIELD

  Koristimo efikasne tehnike učenja kako bismo bili sigurni da ste u potpunosti razumeli sve zahteve sistema COVID SHIELD. Ovaj vid obuke se sastoji od predavanja i radionica interaktivnih delova, koji Vam omogućuju da date svoje mišljenje i iznesete svoje stavove, primere iz prakse i slično.

  Saznajte više o obukama ISO standarda za COVID SHIELD.