O nama

  Mobes group DOO je specijalizovana kompanija za pružanje konsultantskih usluga iz oblasti ISO standarda i menadžmenta tehnika za unapređenje poslovanja, čiji je krajnji cilj da pomogne svojim klijentima da posluju bolje, ostvaruju više i funkcionišu efikasnije.
  O nama

  Pored pružanja konsultantskih usluga po pitanju uobičajenih i u praksi široko rasprostranjenih standarda, ono što nas razlikuje od drugih jeste naša stručnost i brojni zadovoljni klijenti koje imamo od Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Slovačke, pa sve do Mongolije, kojima smo pomogli i u pogledu unapređenja poslovanja, podizanja svesti o međunarodnim standardima i kreiranja ambijenta za razvoj novih ideja, pri čemu smo blisko sarađivali i sa državnim institucijama u ovim zemljama.

  Kroz dalje usavršavanje i razvoj, naš cilj je da postanemo jedna od najinovativnijih i najuspešnijih evropskih kompanija u svojoj oblasti, pri čemu ističemo posebnu važnost da se i dalje profilišemo i dokazujemo kao organizacija koja uživa maksimalno poverenje svojih klijenata.

  Naše vrednosti i očekivanja su u srcu svega onoga što radimo i pomažu nam da definišemo naš identitet i kulturu poslovanja, a sve sa željom da zajedno sa svojim klijentima ostvarujemo izuzetne poslovne rezultate i damo pun doprinos njihovom uspehu i pozicioniranju na tržištu.

  Naše vrednosti su fokus na klijenta, transparentnost u poslovanju, poštovanje tuđih resursa i profesionalizam u radu.
  Naša očekivanja su tržišna smelost, svakodnevna odgovornost, konstantan razvoj i kontinuirani timski rad.

  Šta mi radimo?

  Nastojimo da na različit i visokokvalitetan način, primenjiv u zavisnosti od njegovih potreba, pomognemo svakom malom, srednjem ili velikom preduzeću da uvede međunarodne standarde i edukuje svoje kadrove, te tako maksimalno iskoristi svoj poslovni potencijal, uz pomoć širokog spektra naših usluga i našeg stručnog, tehnički obučenog i poslu posvećenog osoblja.

  Kako to radimo?

  Svi u Mobes group usredsređeni smo na tri reči: znanje, posvećenost, poverenje.
  Svesni smo da samo bogaćenjem sopstvenog znanja i konstantnim unapređenjem vlastitog poslovanja možemo nastaviti naš dalji razvoj i proširiti broj svojih zadovoljnih klijenata.
  Iako se možemo pohvaliti stotinama uspešnih saradnji sa kompanijama iz više evropskih zemalja, i dalje svakom novom klijentu prilazimo kao da nam je prvi i jedini, stavljajući mu na raspolaganje naše stručne i obučene kadrove i naše bogato poslovno iskustvo.
  Poverenje naših klijenata označili smo kao apsolutni prioritet još prvog dana kada smo počeli sa radom, svesni da se ono gradi samo na osnovu znanja, profesionalnog pristupa poslu i zajednički postignutih rezultata.

  Naša tradicija

  Kada smo u Novom Sadu počeli sa radom još davne 1993. godine, tada kao Mobes Quality DOO, bili smo među prvima u Srbiji koji su se bavili pružanjem konsultantskih usluga iz oblasti ISO standarda i tehnika menadžmenta za unapređenje poslovanja. Gledajući daleko u budućnost, istovremeno verujući u sopstveni rad i mogućnosti, u narednim decenijama uspeli smo ne samo da rastemo kao kompanija, već i da doprinesemo razvoju brojnih preduzeća i organizacija u Srbiji, čime smo na određen način dali doprinos i sveukupnom razvoju tržišta i stvaranju bolje poslovne klime u našoj zemlji.

  U međuvremenu, u avgustu 2009. godine smo promenili naziv u Mobes Group DOO i proširili svoje poslovanje na čitavu jugoistočnu Evropu, otvorivši predstavništva u Banja Luci (Bosna i Hercegovina), Podgorici (Crna Gora) i Skoplju (Severna Makedonija).

  Pored stručnosti i znanja, tajna našeg višedecenijskog uspeha i razvoja leži u tome što se trudimo da sa svakim klijentom uspostavimo i održavamo dugoročnu saradnju, a to je moguće samo uz maksimalno kvalitetan poslovni odnos, razumevanje suštinskih potreba klijenata i konkretan doprinos ostvarenju njihovih ciljeva.

  Kao kolektiv sačinjen od konsultanata sa dugogodišnjim međunarodnim iskustvom, u kojem svi duboko verujemo da poslovni uspeh ne poznaje barijere i granice i to ne samo geografske već i po pitanju delatnosti kojom se bave, s ponosom možemo istaći da, između ostalih, u krug naših poslovnih partnera i klijenata spadaju i kompanije iz oblasti naftne industrije (Gazprom), bankarstva (Sberbank), telekomunikacija (m:tel), državne institucije iz sektora obrazovanja (Medicinski fakultet Novi Sad), bezbednosti (Vojska Srbije), ali i mnoge, mnoge druge, kojima smo omogućili smanjenje troškova i efikasnije korišćenje vremena.

  Ipak, sve uspehe koje smo ostvarili u prošlosti, postigli smo uz jasan i nepromenjen stav da smo uvek okrenuti budućnosti, svesni da je stvaramo onakvom kakvu želimo isključivo davajući sve od sebe u sadašnjosti.