Vesti
    Implementacija ISO standarda u Pantransport Pančevo

    Implementacija – uvođenje ISO standarda u Pantransport Pančevo

    Lista klijenata i poslovnih partnera kompanije Mobes Group dodatno je proširena ostvarivanjem saradnje sa kompanijom PANTRANSPORT doo iz Pančeva uvođenjem ISO standarda.

    Kao društveno odgovorna kompanija, koja pruža usluge u oblasti autobuskog transporta, PANTRANSPORT je postavio visoke ciljeve u oblasti ISO standarda kako bi svim putnicima obezbedimo, sigurnost, bezbednost i komfor u svojim vozilima. Sva nova vozila PANTRANSPORTA su u potpunosti prilagođena potrebama trudnica, majkama sa bebama i osobama sa invaliditetom i zadovoljavaju sve visoke standarde sigurnosti i bezbednosti u saobraćaju. Poseban naglasak je stavljen na urednost, higijenu i poštovanje svih preporuka prakse u sprečavanju i suzbijanju zarazne bolesti Covid-19. Higijena je podignuta na jedan izuzetno visok nivo kako bi se putnici osećali sigurno.

    Zahvaljujući uvođenju i implementaciji ISO standarda PANTRANSPORT će značajno povećati efikasnost i u budućnosti će biti u prilici da proširi svoje poslovanje na nova tržišta kao i da postigne još veće zadovoljstvo kod putnika kvalitetom svojih usluga.

    Podeli

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti vidljiva

    Ovo polje je obavezno

    Ovo polje je obavezno