Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA i važe Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja.
Vesti
Implementacija ISO standarda u Kleeman Liftovi

Implementacija ISO standarda u Kleeman Liftovi

Na obostrano zadovoljstvo, kompanija Mobes Group je u listu svojih poslovnih partnera uvrstila jednog od globalnih lidera u razvoju i proizvodnji liftova, kompaniju Kleeman Liftovi doo iz Šimanovaca. Kleeman Liftovi kao jedna od tri proizvodne jedinice deo je internacionalne Kleeman Grupe koja kompletne sertifikovane modele liftova plasira kako na domeće tržište tako i izvozi direktno u Rusiju i zemlje EU.

Kao kompanija sa velikom vizijom Kleeman Liftovi doo je izuzetno posvećena uvođenju najnovijih tehnologija i standarda u svim procesima svog poslovanja i rada. Samim tim, implementacijom ISO standarda kompanija Kleeman Liftovi doo iz Šimanovaca pokazala je da teži sistemu menadžmenta koji je najefikasniji i najmoderniji za vođenje jedne internacionalne kompanije. Takođe, izvršena implementacija ISO standarda će dovesti i do značajnog smanjena troškova poslovanja kao i povećanja kvaliteta donošenja pravih poslovnih odluka.

U saradnji sa Mobes Group kompanija Kleeman Liftovi doo ostaje posvećena očuvanju visoko postavljenih standarda gledajći na budućnost sa velikim optimizmom.

Podeli

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva

Ovo polje je obavezno

Ovo polje je obavezno