Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA i važe Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja.
Vesti
Implementacija ISO standarda u Vatreks Rescue

Implementacija ISO standarda u Vatreks Rescue

Kompanija Mobes Group je dodatno proširila listu svojih klijenata i poslovnih partnera ostvarivanjem saradnje sa preduzećem Vatreks Rescue doo iz Beograda.
Vatreks Rescue doo je prepoznat na tržištu kao preduzeće sa visoko kvalifikovanim i obučenim kadrom koji poseduje i dugogodišnje iskustvo i svetsku ekspertizu u oblasti servisiranja zaštitne opreme.
Iz izuzetno razvijene svesti o bezbednosti razvila se potreba da se stvori bolje i efikasnije radno okruženje pa se i pristupilo uvođenju i implementaciji ISO stanarda.

Implementacijom ISO standarda u svim svojim poslovnim i radnim procesima Vatreks Rescue doo iz Beograda pokazalo je ogromnu želju za realizacijom najpoznatijih i najnovijih međunarodnih zahteva u oblasti ISO standarda. Kao rezultat toga implementacija ISO standarda će dovesti do značajnijeg povećanja efikasnosti u svim fazama rada ove kompanije kao i povećanju poverenja poslovnih partnera i zadovoljsta klijenata.

Uspostavljena saradnja sa kompanijom Mobes Group će dodatno ojačati poslovne pozicije kompanije Vatreks Rescue jer će izvršenom implementacijom ISO standarda biti u prilici da ostvaruje nove i još veće poslovne uspehe a takođe i da proširi svoje poslovanje na nova tržišta.

Podeli

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva

Ovo polje je obavezno

Ovo polje je obavezno