...

  Vesti
  Implementacija ISO standarda u Vatreks Rescue

  Implementacija ISO standarda u Vatrex Rescue

  Kompanija Mobes Group je dodatno proširila listu svojih klijenata i poslovnih partnera ostvarivanjem saradnje sa preduzećem Vatrex Rescue doo iz Beograda.
  Vatrex Rescue doo je prepoznat na tržištu kao preduzeće sa visoko kvalifikovanim i obučenim kadrom koji poseduje i dugogodišnje iskustvo i svetsku ekspertizu u oblasti servisiranja zaštitne opreme.
  Iz izuzetno razvijene svesti o bezbednosti razvila se potreba da se stvori bolje i efikasnije radno okruženje pa se i pristupilo uvođenju i implementaciji ISO stanarda.

  Implementacijom ISO standarda u svim svojim poslovnim i radnim procesima Vatrex Rescue doo iz Beograda pokazalo je ogromnu želju za realizacijom najpoznatijih i najnovijih međunarodnih zahteva u oblasti ISO standarda. Kao rezultat toga implementacija ISO standarda će dovesti do značajnijeg povećanja efikasnosti u svim fazama rada ove kompanije kao i povećanju poverenja poslovnih partnera i zadovoljsta klijenata.

  Uspostavljena saradnja sa kompanijom Mobes Group će dodatno ojačati poslovne pozicije kompanije Vatrex Rescue jer će izvršenom implementacijom ISO standarda biti u prilici da ostvaruje nove i još veće poslovne uspehe a takođe i da proširi svoje poslovanje na nova tržišta.

  Podeli

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti vidljiva

  Ovo polje je obavezno

  Ovo polje je obavezno

  Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
  Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.