Vesti
  Implementacija ISO standarda u Vatreks Rescue

  Implementacija ISO standarda u Vatrex Rescue

  Kompanija Mobes Group je dodatno proširila listu svojih klijenata i poslovnih partnera ostvarivanjem saradnje sa preduzećem Vatrex Rescue doo iz Beograda.
  Vatrex Rescue doo je prepoznat na tržištu kao preduzeće sa visoko kvalifikovanim i obučenim kadrom koji poseduje i dugogodišnje iskustvo i svetsku ekspertizu u oblasti servisiranja zaštitne opreme.
  Iz izuzetno razvijene svesti o bezbednosti razvila se potreba da se stvori bolje i efikasnije radno okruženje pa se i pristupilo uvođenju i implementaciji ISO stanarda.

  Implementacijom ISO standarda u svim svojim poslovnim i radnim procesima Vatrex Rescue doo iz Beograda pokazalo je ogromnu želju za realizacijom najpoznatijih i najnovijih međunarodnih zahteva u oblasti ISO standarda. Kao rezultat toga implementacija ISO standarda će dovesti do značajnijeg povećanja efikasnosti u svim fazama rada ove kompanije kao i povećanju poverenja poslovnih partnera i zadovoljsta klijenata.

  Uspostavljena saradnja sa kompanijom Mobes Group će dodatno ojačati poslovne pozicije kompanije Vatrex Rescue jer će izvršenom implementacijom ISO standarda biti u prilici da ostvaruje nove i još veće poslovne uspehe a takođe i da proširi svoje poslovanje na nova tržišta.

  Podeli

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti vidljiva

  Ovo polje je obavezno

  Ovo polje je obavezno