Vesti
  Uvođenje IFS standarda – Mlekara Spasojević Bajina Bašta

  Tisax sertifikacija & Essex Furukawa Magnet Wire Balkan

  Mobes Group sa zadovoljstvom ističe da je uspostavljena uspešna saradnja sa globalnim liderom u oblasti proizvodnje i snabdevanja magnetnih žica, kompanijom Essex Furukawa Magnet Wire Europe. Projekat obuhvata uspostavljanje informacionog sistema baziranog na VDA ISA zahtevima kako bi se ispunili uslovi za  usklađenost sa TISAX-om.

  TISAX  (Trusted Information Security Assessment Exchange) predstavlja vodeći svetski standard informacione bezbednosti u automobilskoj industriji. Zasnovan je na proceni bezbednosti informacija (ISA) kreiranoj od strane nemačke VDA asocijacije i u velikoj meri sadrži elemente međunarodnog standarda ISO/IEC 27001:2013. Cilj je zaštita podataka, smanjenje rizika kao i dostupnost informacija u procesu proizvodnje automobila i tokom rada vozila.

  Projekat će se realizovati na 4 lokacije i obuhvata kompaniju u Srbiji (Zrenjanin), dve u Nemačkoj (Bramsche i Bad Arolsen) i kompaniju u Meksiku (Torreon, Coahuila).

  Essex Furukawa Magnet Wire Europe je prepoznala kvalitet rada naše kompanije i odabrala partnera za ovoj globalni projekat, na čemu smo im zahvalni.

  Podeli

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti vidljiva

  Ovo polje je obavezno

  Ovo polje je obavezno