...

  Vesti
  rite-ugljevik (2)

  Obuka za internog proveravača u RiTE Ugljevik

  Kompanija RiTE Ugljevik, koja posluje u okviru mešovitog holdinga „Elektroprivreda Republike Srpske“, a čija je pretežna delatnost proizvodnja termoelektrične energije i eksploatacija i prodaja uglja prepoznala je važnost obuke svojih zaposlenih kroz edukacije za internog proveravača za standarde ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001.

  Obuka je značajna za sve organizacije koje žele da unaprede svoje sisteme upravljanja kvalitetom, zaštite životne sredine i bezbednošću i zdravljem na radu. Ciljevi obuke su razumevanje osnovnih principa i zahteva svakog standarda, sticanje veština za efikasno planiranje i sprovođenje internih provera. Takođe, osposobljavanje za identifikaciju neusklađenosti i prilika za poboljšanje i upoznavanje sa tehnikama izveštavanja i praćenja akcija korekcije i prevencije.

  Prednosti ovakvih obuka jesu unapređenje kompetencija zaposlenih, povećanje efikasnosti i efektivnosti sistema upravljanja, bolja pripremljenost za eksterne provere i sertifikacione audite i podrška u ostvarivanju ciljeva održivog razvoja i odgovornog poslovanja.

  Upravo MOBES GROUP DOO sa svojim stručnim i  tehnički obučenim osobljem nastoji da pomogne svakoj organizaciji pri uvođenju međunarodnih standarrda i edukaciji njihovih kadrova.

   

  Podeli

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti vidljiva

  Ovo polje je obavezno

  Ovo polje je obavezno

  Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
  Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.