Oblasti
  Transport

  Standardizacija obezbeđuje lakše ispunjenje očekivanja partnera i pružanje bržih i pouzdanijih usluga

  Organizacije koje se bave transportom i logistikom moraju posebno da vode računa o pružanju visoko – kvalitetnih usluga na vreme, bez obzira na okolnosti. Naš tim stučnih konsultanata vam može pomoći da se upoznate sa politikama, procedurama i kontrolom prilikom izgradnje efikasne, pouzdane i bezbedne međunarodne logističke mreže. Implementacijom relevantnih standarda možete ostvariti značajne uštede i smaniti negativne uticaje na životnu sredinu, poboljšati energetsku efikasnost i smanjiti emisiju gasova koji utiču na efekat staklene bašte, u oblastima kao što je izgradnja infrastrukture, dizajn mreže, angažovanjem zaposlenih.

  Najčešće zastupljeni standardi u ovim oblastima su:

  ISO 9001:2015 Sistem menadžmenta kvalitetom

  Bez obzira na obim i veličinu poslovanja, ISO 9001 predstavlja standard koji prepoznaje ceo svet. Implementacija ISO 9001 može da pomoći kompanijama u oblasti transporta i logistike da uštede novac, povećaju zaradu, prošire poslovanje i da povećaju zadovoljstvo klijenata. Saznajte više o standardu ISO 9001 ovde.

  ISO 39001:2012 Sistem upravljanja bezbednošću drumskog saobraćaja

  Međunarodno priznati standard ISO 39001 utvrđuje zahteve za sistem upravljanja bezbednošću drumskog saobraćaja (BDS), sa ciljem da omogući delovanje organizacije u sistemu drumskog saobraćaja u smislu smanjenja poginulih i teško povređenih u nezgodama na koje organizacija može da utiče. Pročitajte više o ISO 39001 ovde.

  GMP+ Dobra proizvođačka praksa

  GMP+ šema se koristi za sertifikaciju kompanije za proizvodnju hrane za životinje koje učestvuju u svetskom lancu proizvodnje hrane za životinje kako bi se garantovala bezbednost hrane za životinje i kako bi se korisnici uverili u odgovornost prilikom proizvodnje, procesiranja, prodaje, skladištenja i transporta hrane za životinje. Pročitajte više o GMP+ ovde.