...

  Oblasti
  Inžinjerstvo

  Poboljšani procesi i usluge za sve one koji se bave inženjerstvom

  Inženjerstvo uključuje širok dijapazon znanja i veština za projektovanje rešenja za praktične probleme iz različitih oblasti. Za sve kompanije koje su u potrazi za tehničkim specifikacijama, smernicama za upravljanje kvalitetom jednog inženjerskog projekta ili u potrazi za sigurnosnim standardima, stručni tim konsultanata kompanije Mobes Group može to obezbediti jednostavnim i sistematičnim putem.

  Najčešće zastupljeni standardi u ovim oblastima su:

  ISO 9001:2015 Sistem menadžmenta kvalitetom

  Bez obzira na obim i veličinu poslovanja, ISO 9001 predstavlja standard koji prepoznaje ceo svet. Implementacija ISO 9001 može da pomogne inženjerski orijentisanim kompanijama da povećaju kvalitet svojih usluga, uštede novac, prošire poslovanje i povećaju zadovoljstvo klijenata. Saznajte više o standardu ISO 9001 ovde.

  ISO 45001:2018 Sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu

  ISO 45001:2018 je niz zahteva za sistematsko praćenje i otklanjanje svih mogućih opasnosti na radnom mestu. Implementacijom ISO 45001:2018 kompanija obezbeđuje maksimalne povratne informacije od svojih zaposlenih i klijenata i obezbeđuje efikasno upravljanje rizicima koji imaju uticaj na bezbednosti, ali i na zdravlje zaposlenih. Pročitajte više o standardu ISO 45001:2018 ovde.

  Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
  Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.